Ova boja je trenutno hit. Našli smo komade u kojima ćete se istaknuti

3 min read

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

UŠLI smo u prosinac, mjesec poznat po blagdanskim partyjima, adventu i drugim prigodama u kojima vrijedi zablistati. Sada već tradicionalno, jedna se boja posebno povezuje s ovim periodom u godini – crvena. Ona uspješno lovi tu svečanu notu, ali je ujedno i simbol topline, strasti i radosti koji dolazi s ovim, po mnogima, najljepšim dobom godine. 

Jedan od najlakših načina da prigrlite moć crvene boje tijekom blagdana je da je uključite u svoju garderobu. To može biti u vidu neke lijepe haljine, trenutno jako popularnih crvenih hulahupki ili podjednako popularnih crvenih kaputa. No ako biste radije crvenu ukomponirali na drugačiji način, to može biti i u vidu nekog manjeg detalja poput šala ili torbe.

Pregledali smo ponudu trgovina i izdvojili najljepše komade, ali i one o kojima društvene mreže posljednjih dana bruje kao o must-have komadima ovoga prosinca. 

Crvene haljine

Zara

Pojedine Zarine crvene haljine osvojile su društvene mreže, ali zbog popularnosti brojevi brzo nestaju s polica. Izdvojili smo dva hit modela koja se još uvijek mogu naći na stanju. No vjerujemo ne i zadugo. 

H&M

H&M ove godine općenito rastura, što s capsule kolekcijama, što s onim standardnima. Noviteti im vrlo često postanu viralni na društvenim mrežama i rasprodaju se u kratkom roku.

Tako je ove jeseni bila popularna jedna H&M-ova pletena crvena haljina, a sada su vratili sličnu za koju vjerujemo da će nestati s polica jako brzo. Osim toga, popularna je i jedna druga, malo elegantnija opcija idealna za partyje. Izdvojili smo ih ispod. 

House of CB

Ova tiktokerica htjela je podijeliti kako stilizira svoju novu ogrlicu, ali sve je to palo u drugi plan kad se u kadru pojavila s crvenom haljinom. Video je generirao preko 2 milijuna pregleda, a mnogi su komentarima istaknuli da je haljina savršena. “Oduševila sam se crvenom haljinom. Nevjerojatna je”, “Haljina je savršena”, neki su od komentara. 

Radi se o haljini Carmen londonskog brenda House of CB. Ova crvena haljina ženstvenog kroja ima steznik u gornjem dijelu i šire naramenice. Idealna je za ovu blagdansku sezonu ili bilo koju romantičnu prigodu. 


Crveni kaputi

Idući na redu su crveni kaputi koji su ovog prosinca preuzeli društvene mreže te nam se čini da gotovo svaka modna kombinacija uključuje i njih. Izdvojili smo one popularne poznatih brendova niže, a koji su još uvijek na stanju. Naime, s obzirom na popularnost i traženost brzo nestaju s polica. 


Crvene hulahupke

Društvenim mrežama osim onih termo, zavladale su i crvene hulahupke. Mnogi ih dodaju u svoje modne kombinacije da bi joj podarili malo svjetlije, žive boje. Što je posebno efektno ako je cijela kombinacija crna. Izdvojili smo nekoliko crvenih hulahupki niže.


Ostali crveni komadi

Na kraju izdvajamo neke druge crvene komade s kojima možete ovu it boju prosinca unijeti u svoje svakodnevne modne kombinacije. Poput npr. novih adidasovih tenisica s crvenim detaljima ili tamnocrvenih salonki, crvenog šala…

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours